پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن دمپختک باقالی

روش درست کردن دمپختک باقالی

خواندني ها | ۱۷ شهریور۱۳۹۷ | 536 بازدید | نظرات

مواد لازم برای دمپختک باقالی
برنج ۴۰۰ گرم
زرد چوبه ۱ قاشق غذا خوری
باقالا زرد خشک ۲ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
کره، روغن، نمک، فلفل به مقدار دلخواه
photo روش درست کردن دمپختک باقالی
طرز تهیه دمپختک باقالی
ابتدا برنج ها را کمی شسته و می­گذاریم در آب بمانند، باقالاها را با مقدار کمی روغن و زردچوبه می­گذاریم کمی تفت بخورد حدود ۳ لیوان آب اضافه می­کنیم و می­ گذاریم کمی بپزد، پیاز های خرد شده را جداگانه با مقداری نمک سرخ می­کنیم، برنج را در قابلمه باقلا ریخته و کره و روغن را اضافه می­کنیم و می­گذاریم دم بکشد و سپس با پیاز سرخ شده آن را سرو می­کنیم
نکات تکمیلی در مورد دمپختک باقالی
دمپختک باقالی جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
دمپختک باقالی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

نظرات