پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن خورش ماست اصفهانی

روش درست کردن خورش ماست اصفهانی

خواندني ها | ۶ دی۱۳۹۷ | 248 بازدید | نظرات

مواد لازم برای خورش ماست اصفهانی
ماست چکیده بی نمک دو نیم کیلوگرم
گوشت گردن بدون استخوان ۲۵۰ گرم (با استخوان ۳۰۰ گرم)
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه سرخالی
آب ۲ تا ۳ پیمانه
نمک ، زردچوبه،گلاب و زعفران دم کرده به مقدار کافی
بادام ، خلال پسته و زرشک به اندازه کافی برای تزیین
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی
ابتدا گوشت را با پیاز و کمی زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد .وقتی گوشت پخت ، قبل از اینکه از روی حرارت برداشته شود مقداری نمک هم به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.سپس گوشت پخته شده را از استخوان جدا کنید و در یک ظرف مسی با گوشت کوب خوب آن را بکوبید تا کش دار شود.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.وقتی مایه جوش آمد گوشت کوبیده شده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.در این مرحله باید مواد کش دارشوند. در مرحله آخر نمک ، زعفران آب کردن و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا خورش جا بیفتد.. خورش ماست آماده شده را پس از خنک شدن و قرار دادن در یخچال در ظرف مورد نظر بکشید و با زرشک ، خلال بادام و پسته تزیین کنید .

نکات کاربردی طبخ و سرو خورشت ماست اصفهانی
بهتر است خورش را ۲۴ ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

photo روش درست کردن خورش ماست اصفهانی

نکات تکمیلی در مورد خورش ماست اصفهانی
خورش ماست اصفهانی جزو غذای محلی – اصفهان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد .
خورش ماست اصفهانی را می توانید در وعده شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

نظرات