پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن حلوای لبو

روش درست کردن حلوای لبو

خواندني ها | ۲۹ دی۱۳۹۷ | 815 بازدید | نظرات

مواد لازم

  • لبو: ۳ پیمانه شسته، پوست گرفته، رنده شده با ریزترین رنده
  • شکر: ۱ پیمانه برای طعم دار شدن
  • روغن حیوانی: ۲ تا ۳ قاشق (جایگزین آن کره گیاهی یا روغن مایع خوراکی)
  • شیر: ۱/۴ پیمانه (جایگزین وگان آ« شیر نارگیل یا آب است)
  •  بادام هندی پوست گرفته: ۱۰ تا ۱۵ عدد برای تزئین

photo روش درست کردن حلوای لبو

دستورالعمل حلوای لبو

۱. روغن حیوانی را در ماهیتابه پهنی ذوب کنید. بادام هندی را در آن تفت دهید تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شوند. روغن آنها را گرفته و کنار بگذارید.

۲. در همان ماهیتابه، لبوهای ریز رنده شده را بریزید و بهم بزنید تا زمانی که کمی از آب آن بخار شود.

۳. شیر را افزوده، خوب بهم بزنید، درب آن را گذاشته تا زمانی که خام نباشد.

۴. شکر را در آن بریزید، هم زدن را دامه دهید تا حلوا غلیظ شود بنابراین در حالی که هنوز کمی آب دارد آن را از روی گاز بردارید.

۵. بادام هندی را روی حلوا بگذارید و سرو کنید. هم سرد و هم گرم آن خوشمزه است. نوش جان!

photo روش درست کردن حلوای لبو

نکات لازم در مورد حلوای لبو

  • برای درست کردن این حلوا بصورت وگان، روغن گیاهی را جایگزین روغن حیوانی کنید و شیر را هم به جای آب استفاده کنید. شیر آن را مقداری خامه‌ای تر می‌کند اما استفاده از آب هم خوب است و مزه عالی دارد.
  • لبو را با رنده متوسط به ریز رنده کنید. این کار آشپزی را سریعتر می‌کند و غلظت شبیه به پالپ آن را کاهش می‌دهد البته هنوز هم کمی قطعات ریز در آن موجود است.
  • منتظر بمانید تا شکر به حالت شربت غلیظ شود و این غلیظ شدن را ادامه دهید تا زمانی که تقریبا همه مایع خشک شود. به خاطر داشته باشید که حلوا با سرد شدن غلیظتر می‌شود.

مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۹

نظرات