پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن ته چین با تن ماهی

روش درست کردن ته چین با تن ماهی

خواندني ها | ۲۰ مرداد۱۳۹۷ | 12 بازدید | نظرات

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • ماست‏ ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • نمک به مقدار لازم

مواد میانی

 

  • تن ماهی ۱ قوطی
  • سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۱ عدد

photo روش درست کردن ته چین با تن ماهی

طرز تهیه

۱. ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم میکنیم و کمی زنده تر از اجاق برمیداریم و کنار می گذاریم.

۲. برنج را داخل ظرف بزرگی ریخته.

۳. زعفران دم کرده و ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنین.

۴. مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه میکنیم و خوب با قاشق میزنیم تا کاملا یکدست شود.

۵. روغن را اضافه میکنیم و باز میزنیم.

۶. برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم سپس سیر را اضافه کرده و تفت میدهیم.

۷. زردچوبه را اضافه میکنیم تفت میدهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ شود

۸. تن ماهی را به مواد میانی اضافه میکنیم و از رو گاز برمیداریم.

۹. در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه میکنم و سطحشو صاف میکنیم.

۱۰. موادمیانی را روی لایه اول برنج ریخته کمی از لبه های ظرف دورتر باشه و بیشتر درمیانه ظرف ریخته.

۱۱. سپس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطحشو صاف میکنیم.

۱۲. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بنا به داغی فرتون قراردهید روش که طلایی شد آمادست.

نکته: برای سبزی ماهی میبایست به طور مثال برای یک کیلو سبزی ماهی ربع کیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن میشود.


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

نظرات