پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن ترشی لیته با انبه

روش درست کردن ترشی لیته با انبه

خواندني ها | ۱۱ بهمن۱۳۹۶ | 261 بازدید | نظرات

ترشی لیته انبه

مواد لازم:

  •  انبه درشت:  ۲ عدد
  •  تمر هندی: ۱ بسته
  • سرکه: ۱ پیمانه
  • فلفل قرمز و دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  •  سیاه دانه: ۲ قاشق مرباخوری
  •  تخم گشنیز آسیاب شده: ۲قاشق غذاخوری
  • نمک
 photo روش درست کردن ترشی لیته با انبه
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.

۲٫ سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.

۳٫در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.

مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۷

نظرات