روش درست کردن بستنی انبه
خواندني ها | ۱ فروردین۱۳۹۶ | 384 بازدید | نظرات
بستنی انبه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ۲ عدد انبه
- یک کیلو ماست کم چربی
- نصف پیمانه آب پرتقال
- برای سس انبه
- ۲ عدد انبه
- ۲ قاشق سوپخوری آبلیموی تازه
طرز تهیه:
۱-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
۲-آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.
۳-این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.
۴-پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید.
۵-این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد.
۶-دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.
۷-حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.
برای تهیه سس:
۱-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.
۲-انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد.
۳-سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.
۴-بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید.
نظرات