پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش درست کردن آبگوشت محلی با گوجه سبز

روش درست کردن آبگوشت محلی با گوجه سبز

خواندني ها | ۱۴ فروردین۱۳۹۶ | 365 بازدید | نظرات

آبگوشت کرمانشاهی با گوجه سبز! حالا که فصل این میوه خوشمزه رسیده است، این آبگوشت را حتما درست کنید.
مواد لازم:
  • رب گوجه فرنگی ۲تا۳قاشق سوپخوری
  • پیاز ۲عدد
  • پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
  • نعنا (خشک) به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • سیب زمینی ۲عدد
  • گوجه سبز ۳۰۰گرم
  • دنبه ۵۰تا ۱۰۰گرم
  • گوشت (آبگوشتی) ۴۰۰گرم
  • حبوبات (شامل نخود و لوبیا سفید) ۱لیوان
  • لیمو عمانی ۱عدد
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) ۲قاشق غذاخوری
photo روش درست کردن آبگوشت محلی با گوجه سبز
طرز تهیه:
۱-ابتدا نخود و لوبیا را ۲بار جوشانده و ابش را خالی میکنیم.مقداری دنبه را داخل ظرف ریخته و آن را آب میکنیم .پیاز را شسته و ۴قسمت میکنیم و داخل دنبه تفت میدهیم و به آن مقداری زردچوبه اضافه میکنیم .گوشت را به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و بعد با مقداری اب اجازه میدهیم مواد بپزد.
۲-گوجه سبز را جداگانه با مقداری نمک میپزیم و از صافی رد میکنیم تا گوشت آن از هسته و پوست جدا شود.بعد از پختن گوشت کمی از دنیه پخته شده را از غذا برمیداریم و آن را روی حرارت آب میکنیم و رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت میدهیم و بعد پیازهای غذا را از آن جدا کرده و به همراه نعنا خشک ،پودر سیر،زعفران،گوجه سبز پوره شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب میکوبیم و به آبگوشت اضافه میکنیم. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و به همراه لیمو عمانی شسته شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا کاملا جا بیفتد.

نکات:
۱-این آبگوشت خوشمزه مخصوص کرمانشاه است.
۲-در صورت تمایل از مقدار بیشتری گوجه سبز در غذا استفاده کنید.
۳-توجه داشته باشید میزان دنیه نوشته شده جدا از میزان دنبه همراه با گوشت آبگوشتی است ولی اگر دوست ندارید غذا خیلی چرب شود از به کار بردن دنبه اضافی اجتناب کنید.

همچنین بخوانید:

امروز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶

نظرات