پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش تهیه کیک انجیر

روش تهیه کیک انجیر

خواندني ها | ۴ تیر۱۳۹۷ | 267 بازدید | نظرات

طرز تهیه

۱.  فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید.

۲. در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
۳. مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.
۴. برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.
۵. قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن ها را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۶.  اجازه دهید تا چیزکیک به مدت ۴ ساعت خنک شود.
۷. در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.
۸.  در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو کنید.

برای کیک:

  •     ۱/۲ پیمانه مغز گردو
  •     ۱ پیمانه بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده)
  •     ۱/۴ پیمانه شکر
  •     ۶ قاشق غذاخوری کره آب شده

برای مواد میانی:

  •     ۲۸۰ گرم پنیر بز
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     ۱/۳ پیمانه عسل
  •     ۲ قاشق چایخوری وانیل
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری آب لیموترش
  •     ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

برای تاپینگ:

  •     ۶ تا ۸ عدد انجیر سیاه بزرگ
  •     ۱/۲ پیمانه عسل
  •     ۱ قاشق غذاخوری نمک دریایی
photo روش تهیه کیک انجیر

مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷

نظرات