پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش تهیه سس فلفل تند

روش تهیه سس فلفل تند

خواندني ها | ۳ تیر۱۳۹۷ | 173 بازدید | نظرات

مواد اولیه:

  • فلفل قرمز ۶ عدد
  • آب ۱ لیوان
  • شکر ۲ ق م
  • سرکه سیب ۱ ق غ
  • نمک ۱/۲ ق چ
  • گوجه فرنگی

 

photo روش تهیه سس فلفل تند

طرز تهیه:

۱- فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل ها را خرد کنید. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. و بعد گوجه را له کنید و اضافه کنید.

۲- حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد.

۳- حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید.

۴- سس حاضر شده را می توانید داخل شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷

نظرات