روش تهیه سالاد پاستا
خواندني ها | ۲۲ خرداد۱۳۹۸ | 1038 بازدید | نظرات
در این نمطلب طرز تهیه سالاد پاستا لاتین را که بسیار خوشمزه است به شما آموزش میدهیم
سالاد پاستا لاتین
مواد لازم:
– پاستا :۴۵۰ گرم
– شیر : یک دوم فنجان
– روغن زیتون: یک چهارم فنجان
– پنیر فتای خرد شده: ۱ فنجان
– گشنیز تازه : یک دوم فنجان
– آبلیموی تازه: ۱ لیموی کوچک
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
– کالباس خرد شده : ۱ فنجان
– فلفل دلمه ای نارنجی ریز خرد شده: ۱ عدد
– فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده: ۱ عدد
– نخود فرنگی پخته: ۱ پیمانه
– پیاز قرمز حلقه شده : نصف یک پیاز کوچک
طرز تهیه سالاد پاستا لاتین
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید تا خنک شود و در این فاصله فلفل دلمه ای ها را خلالی ریز خرد کنید و پیاز را حلقه ای یا نگینی خرد نمایید. کالباس ها را به صورت نواری برش بزنید و خرد کنید و نخود فرنگی ها را بپزید و بگذارید تا خنک شود سپس جعفری را هم ساتوری کنید. همه مواد را به همراه پاستای پخته شده در ظرفی بریزید و سس را آماده کنید. برای این کار، شیر ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و ففل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا صاف یکدست شود. سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. روی سالاد را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نظرات