پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > روش تهیه خاگینه گردو برای افطار

روش تهیه خاگینه گردو برای افطار

سلامت | ۱۷ خرداد۱۳۹۷ | 99 بازدید | نظرات

خاگینه گردو یه دسر فوق العاده مقوی و خوشمزه است که میشه برای سفره افطار آماده اش کرد.در این مطلب طرز تهیه خاگینه گردو را به شما آموزش میدهیم:

طرز تهیه شربت :

  1. آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه
  2. کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید
  3. سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه
  4. پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه

خاگینه گردو :

  1. تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم.شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
  2. حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
  3. ته قالب رو چرب میکنیم ( من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم.باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)
  4. مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزه.حدود ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره.وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.
  5. بعد از پخت خاگینه ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب
  6. بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.

مواد اولیه :

  • گردوی آسیاب شده ۶ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
  • شیر ۴ قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۳ پیمانه
  • آب ۱/۵ پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران ساییده کمی
  • روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری

photo روش تهیه خاگینه گردو برای افطار


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

نظرات