پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > روش تهیه تخم مرغ شکم پر

روش تهیه تخم مرغ شکم پر

خواندني ها | ۱۶ آذر۱۳۹۶ | 42 بازدید | نظرات

مواد لازم:
  •     تخم مرغ پخته ۲ عدد بزرگ
  •     پیازچه ریز شده ۲ قاشق مرباخوری
  •     جعفری خرد شده ۲ قاشق مرباخوری
  •     خردل یک دوم ق.م
  •     سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  •     سس گوجه فرنگی(کچاپ) ۱ قاشق غذاخوری
  •     نمک وفلفل به میزان لازم
  •     زیتون سیاه ۵ عدد
 photo روش تهیه تخم مرغ شکم پر
طرز تهیه

  1.     تخم مرغ را پس از پختن با دقت از وسط به صورت طولی نصف کرده و زرده را خارج میکنیم .
  2.     زرده را با چنگال له کرده و به مایونز ، کچاپ ، پیاز و جعفری ریز شده ، خردل ، نمک و فلفل خوب مخلوط کرده تا یک دست شود . میتوانید برای این که در مرحله بعد برای قیف زدن راحت تر باشید مواد را داخل دستگاه غذاساز بریزید .
  3.     مواد را پس از یک دست شدن . داخل قیف ریخته و همراه ماسوره درشت داخل سفیده ها زده و روی آن را با برگ جعفری و برش زیتون سیاه تزیین کرده و سرو میکنیم .

نکات :

۱ – دقت کنید که تخم مرغ باید کامل پخته شده باشد تا زرده سفت سفت باشد .

۲ – تخم مرغ را با دقت بدون اینکه سفیده ترک بخورد از وسط به صورت طولی برش دهید . دقت کنید که پس از خارج کردن زرده کاسه ایجاد شده در سفیده برای مهم است .

۳ – با توجه به مواد لازم می توانید کمی میزان مواد را بر طبق ذائقه خودتون کم یا زیاد نمایید . اما دقت کنید که بافت از بین نرود .


همچنین بخوانید:

امروز شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

نظرات