پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > راههای تشخیص کنسرو ماهی سالم

راههای تشخیص کنسرو ماهی سالم

سلامت | ۲۷ مرداد۱۳۹۷ | 98 بازدید | نظرات

برای تشخیص کنسرو ماهی سالم از کنسرو فاسد چه روشهایی وجود دارد؟ چطور بفهمیم کنسور ماهی سالم است یا ناسالم؟

برای تشخیص کنسرو ماهی سالم روشهای ساده ای وجود دارد.قبل از هرچیزی باید به تاریخ تولید و انقضای کنسرو ماهی دقت کنید.
پس حتما تاریخ مصرف محصول را نیز با دقت چک کنید ؛ فراموش نکنید اگر قصد دارید کنسرو را برای مدت طولانی انبار کنید باید کنسرو تاریخ طولانی تری داشته باشد یعنی تولید تازه تری باشد و تاریخ تولید آن به تاریخ روز نزدیک تر باشد.

بعد از خرید کنسرو ماهی مهم ترین نکته جوشاندن کنسرو ماهی به مدت ۲۰ دقیقه  است که برای از بین بردن باکتری های داخل کنسرو باید رعایت شود برای همین به هیچ وجه توصیه نمیشود ماهی تن را سرد بخورید . چنانچه بعد از ۲۰ دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد مطمئن شوید که کنسرو سالم نیست و نباید ان را مصرف کنید.

نکته دیگری که باید هنگام خرید و انتخاب کنسرو ماهی و هر غذایی کنسرو شده رعایت کنید دقت در ظاهر قوطی کنسرو است ، هر نوع نشتی و زنگ زدگی روی ظرف نشانه ناسالم بودن آن است چرا که ظرف های آلومینیومی بسته بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ زدگی و نشتی باشند.

photo راههای تشخیص کنسرو ماهی سالم

کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریده اید، آنها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی شوند، اما رطوبت داخل یخچال می تواند باعث زنگ زدگی بسته غذا و در نتیجه فساد آن شود. اگر از غذای کنسروی چیزی باقی ماند، آن را در یک ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهدارید.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷

نظرات