پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > دستور پخت ۳ غذای پاییزی آسان

دستور پخت ۳ غذای پاییزی آسان

خواندني ها | ۱۳ آبان۱۳۹۸ | 160 بازدید | نظرات

photo دستور پخت ۳ غذای پاییزی آسان
۱. خوراک ران مرغ و سیب زمینی
مواد لازم:
– ۲ قاشق غذاخوری خردل
– ۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه‌ی خرد شده یا ۲ قاشق چایخوری خشک شده‌ی آن
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل تازه خرد شده
– ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلوگرم ران مرغ دارای استخوان اما پوست کنده
– ۲ عدد سیب زمینی متوسط پوست کنده و خرد شده به تکه‌های ۲.۵ سانتی(بهتر است از سیب زمینی شیرین استفاده شود)
– یک عدد پیاز قرمز بزرگ که به تکه‌های ۲.۵ سانتی خرد شده است.
طرز تهیه خوراک ران مرغ
مرغ را در یک سوم پایینی فر قرار دهید؛ حرارت را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک سینی لبه دار بزرگ را درون فر قرار دهید تا گرم شود. خردل، آویشن، ۱ قاشق غذاخوری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در پیاله‌ای کوچک ترکیب کنید؛ مخلوط را به صورت یکدست روی مرغ پهن کنید. سیب زمینی‌های شیرین و پیاز را در یک کاسه با ۱ قاشق غذاخوری باقیمانده‌ی روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل قاطی کنید. با دقت سینی فر را بردارید و سبزیجات را روی آن پهن کنید. مرغ را روی سبزی‌ها بگذارید. تابه را به فر برگردانید و سرخ کنید، سبزیجات را نیم پخته که شدند هم بزنید تا نرم شوند و شروع کنند به قهوه‌ای شدن. سپس خوراک خوشمزه را با هر آنچه دوست دارید تزیین و سرو کنید.

۲. فیله ماهی با سس اسفناج و لیمو
طرز تهیه فیله ماهی با سس اسفناج و لیمو بسیار لذیذ و سالم
مواد لازم:
– یک بسته بیبی اسفناج ۱۴۰ گرمی
– ۳ قاشق غذاخوری آب
– یک دوم فنجان جوانه‌ جعفری تازه‌ی بسته بندی شده
– ۴ قاشق چایخوری آب لیمو
– ۴ قاشق چایخوری آب پرتقال
– ۱ حبه سیر، خرد شده
– یک دوم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
– پانصد گرم ماهی کاد که به چهار قسمت تقسیم شده باشد
– یک قاشق غذاخوری روغن
– یک چهارم فنجان بادام تست شده خرد شده
طرز تهیه فیله ماهی با سس اسفناج و لیمو
اسفناج و آب را درون یک کاسه‌ی مایکروفری مطمئن بریزید. با پوشش پلاستیکی روی آن را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید. به مدت حدودا ۲ دقیقه تا زمانی که آب آن خشک شود مایکروفر را روی حرارت بالا قرار دهید. اسفناج آب گرفته شده را پوره کنید و همین طور هر ماده‌ی باقی‌مانده‌ی دیگری مانند جعفری، آب لیمو، آب پرتقال، سیر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل و فلفل قرمز خرد شده را تا زمان نرم شدن در یک مخلوط کن هم بزنید. آن را کنار بگذارید. روی ماهی کاد یک چهارم باقیمانده نمک و فلفل را بپاشید. روغن را در یک تابه‌ی نچسب بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. ماهی کاد را بپزید و هر بار آن را بچرخانید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی در بیاید و درون آن نیز کاملا پخته شود، در کل به مدت ۵ تا ۷ دقیقه. آن را درون بشقاب بریزید؛ دور آن را فویل بپیچید تا گرم بماند. سسی را که نگه داشته بودید درون تابه بریزید و بپزید، گاهگاهی هم بزنید، تا کمی غلیظ شود – حدود ۱ دقیقه. ماهی را در حالی که روی آن سس ریخته و بادام پاشیده‌اید سرو نمایید.
۳. سالاد سیب و مرغ کبابی
طرز تهیه سالاد سیب و مرغ کبابی با نان تست و پنیر چدار
مواد لازم:
– سه چهارم قاشق چایخوری نمک
– یک دوم قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
– ۴ برش مورب نان باگت (با ضخامت ۲.۵ سانتی)
– یک دوم پیمانه پنیر چدار خرد شده
– ۳ قاشق غذاخوری روغن هسته‌ی انگور یا روغن کانولا
– ۲ قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب
– ۱ قاشق غذاخوری خردل دانه کامل
– ۱ دسته کامو
– ۳ پیمانه سیب شیرین
– یک چهارم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
طرز تهیه سالاد سیب و مرغ کبابی
دمای منقل کباب پز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید روی مرغ‌ها یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بپاشید. میله‌های کباب پز را روغن کاری کنید. مرغ را کباب کنید و گاه به گاه آن‌ها را بچرخانید تا زمانی که وقتی دماسنج را در ضخیم‌ترین قسمت آن‌ها فرو می‌کنید دمای ۷۴ درجه‌ی سانتیگراد را نشان بدهد، در کل حدود ۱۵ دقیقه. تکه‌های نان باگت را روی سردترین قسمت کباب پز کباب کنید تا خوب تست شود، یعنی ۱ تا ۳ دقیقه. در این اثنا، روغن، سرکه، خردل و باقی یک چهارم قاشق چایخوری از نمک و فلفل را در یک پیاله‌ی بزرگ هم بزنید. کاهو، سیب، و پیاز را اضافه کنید؛ و خوب مخلوط نمایید. مرغ را تکه کنید. سالاد را در چهار بشقاب تقسیم کنید، روی هر یک کمی مرغ بگذارید و آن را با نان تست پنیر میل نمایید.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸

نظرات