پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > درست کردن زولبیا و بامیه خانگی مثل قنادیها

درست کردن زولبیا و بامیه خانگی مثل قنادیها

خواندني ها | ۶ اردیبهشت۱۳۹۹ | 366 بازدید | نظرات

photo درست کردن زولبیا و بامیه خانگی مثل قنادیها
اول شهد رو درست کنید
شربت بار ( برای زولبیا و بامیه)
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
یک چهارم پیمانه گلاب
کمی زعفرون دم داده
جوهر لیمو یک چهار ق چ
ابتدا شکر و آب رو مخلوط و یه همش بزنید و بزارید روی اجاق با شعله کم تا کم کم شکر حل بشه و به جوش بیاد تو این فاصله اصلا هم نزنید
بعد اینکه به جوش اومد جوهر لیمو، گلاب، زعفرون رو اضافه کرده بزارید جوش بخوره حدود ده الی یک ربع بعد گلوکز رو اضافه کرده در حین کار فرچه ای رو که آبلیمویی هست دورتادور ظرف تون رو تمیز کنید حتما اینکار باعث جلوگیری از شکرک زدنه
چک کنید اگر شربت قوام داشت و مثل عسل رقیق شد و سنگین از قاشق پایین بریزه خاموش کنید وقتی سرد بشه غلیظ تر هم میشه، ولی اگر نیاز بود باز هم بزارید جوش بخوره. باید بین دو انگشت چسبناک باشه کش بیاد
ولی اگر دیدید شربت و گذاشتین کنار و غلظتش خوب نبود میتونید دوباره بجوشونید اصلا نگران نباشید خودمم تجربه کردم
خواهشا چیزی رو کم یا زیاد یا حذف نکنید اگر میخواین اونی باشه که باید باشه

مواد لازم زولبیای بازاری:
یک پیمانه نشاسته گل
نصف پیمانه ماست پرچرب(من از ماست همزده مثل سون استفاده کردم)
یک قاشق مرباخوری روغن مایع
یک قاشق غذاخوری آرد شیرینی
دو قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک سوم پیمانه گلاب
یک قاشق مرباخوری خمیر مایه فوری
طرز تهیه :
اول نشاسته و ماست رو مخلوط کنید تا خمیری بشه بعد با همزن دستی هم زده تا گلوله های نشاسته حل بشه حالا زعفرون دم کرده را بریزید مخلوط کنید. گلاب بعد روغن و آرد را اضافه کنید ومواد رو که خوب فولد کردین بیکینگ پودر و پودر خمیر مایه را بریزید و وقتی مخلوط شد روی ظرف را بپوشونید.
در جای گرم حدود دو تا سه ساعت بزارید تا خمیر حجمش دو برابر بشه … بعد از زمان استراحت، خمیر را داخل قیف های یک بار مصرف بریزید و تو روغن داغ شکل بدین ؛ پف کرد و طلایی شد بندازید تو شربت گرم چند ثانیه باشه بعد از شربت خارج کنید .
نکات : 👇👇👇
✔ خمیر مایه باعث میشه زولبیا ترد بشه پس از تازه بودن خمیر مایه مطمئن باشید.
✔ بهتره که خمیر زولبیا رو یک شب استراحت بدین تا خمیر ترش بشه و زولبیا طعم بهتری بگیره
✔ برخلاف بامیه شربت زولبیا باید گرم باشه : زولبیا گرم بره تو شربت گرم
👈 من بجای قیف از ظرف سس استفاده کردم و به زولبیا شکل دادم که خیلی بهتره
دوستان لطفا نکات رو رعایت کنید تا کیفیت خوب بشه همه چی رو من توضیح دادم شربتتون حتما قوام داشته باشه
گلوکز خیلی خوبه بزنید هم برای میشه هم قوامش عالی ❌نکته خیلی مهم و تجربه ی خودم اگر احیانا اگر زولبیا میزنید وقتی دیدید پف نمیکنه؟ و مهم و تخت میشه یه نوک قاشق بهش بکینگ پودر بزنید کاملا خوب میشه
مواد لازم بامیه بازاری:
ابتدا یک لیوان آب +بیست گرم کره یا روغن جامد + یک ق عسل یا شربت بار (می تونید نریزید و بامیه های روشن تری داشته باشید ) با هم بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد همیت که شروع به جوش خوردن کرد یه پیمانه ارد رو یکباره بهش اضافه کنید و تندی هم بزنید تا یکدست بشه
حالا حدود پنج دقیقه داغ بزنید با شعله ملایم (تفت بدید)
اینکار باعث میشه بامیه مغز پخت بشه توجه کنید زیاد داغ زدن هم باعث میشه بامیه در حین سرخ شدن بشکافه
بعد خمیر رو تو ظرف دیگه انتقال بدید و اجازه بدید کامل خنک بشه بعد دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید خوب که مخلوط شد تخم مرغ بعد هم با دست میتویند انجام بدید هم همزن من با دست مخلوط میکنم .
بعد اینکه خمیر یکدست شد بریزید توی قیف با ماسوره بامیه هر ماسوره ای میشه فقط ریز نباشه
توی ظرفی روغن بریزید در حدی که بامیه شناور بشه و حرارت رو متوسط کنید و بامیه هارو قیف بزنید و با کمک قیچی وقتی به سایز دلخواه رسید برش بزنید
تا وقتی بامیه ها خودشون رو نگرفتن با چیزی هم نزنید که فرمش بهم میخوره فقط خود ظرف رو تکون بدید بعد اینکه بامیه ها سرخ شدن‌بلافاصله توی شهد بزارید و خوب آغشته کنید و بزارید کمی‌باشه بعد خرج کنید اگر نکات رو رعایت کنید یه بامیه عالی و ترد دارید ❤
❌شربت بامیه ولرم باشه خوبه نه داغ و نه سرد ❌بلافاصله بعد سرخ شدن بندازین توشهدچون هوا باشه شربت به خوردش نمیره اینکارمعمولا برای بامیه خشک میکنن
❌خمیر رو حتما با شعله ملایم داغ بزنید
❌نیازی نیست روغن بامیه داغ بشه بعد قیف بزنید بامیه هارو با شعله متوسط بپزید تا مغز پخت بشه
❌روغن بامیه به دلیل تخم مرغ کف میکنه سعی کنید از ظرف گود استفاده کنید و روغن تمیز باشه
از همراهیتون ممنونم و خیلی التماس دعا


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

نظرات