پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟

بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟

سلامت | ۶ شهریور۱۳۹۵ | 246 بازدید | نظرات

بهترین روغن برای سرخ کردن روغن زیتون است که در طی فرایند سرخ کردن کمترین میزان تولید مواد سمی را دارد.بدترین روغن هم برای سرخ کردن روغن آفتابگردان و سویا است که در طی سرخ کردن مواد خوراکی بیشترین تغییرات را داشته و انبوهی اسیدهای چرب خطرناک تولید میکند


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷

نظرات