پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش کیک کشک بادمجان شیک ترین غذای ایرانی

اموزش کیک کشک بادمجان شیک ترین غذای ایرانی

خواندني ها | ۲۴ بهمن۱۳۹۴ | 4607 بازدید | نظرات

photo اموزش کیک کشک بادمجان شیک ترین غذای ایرانی

این غذا بسیار شیک و خوشمزه است و به تنهایی میتواند سفره شام شما را تزیین و رنگین کند. اموزش آن را در این پست برای شما قرار داده ایم:

مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان:  نان تست به اندازه کافی،بادمجان سرخ شده ۴ الی ۵ عدد،کشک ۱ شیشه کوچک (به اندازه لازم) ، پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر سرخ شده ۱ عدد بزرگ
نعنا داغ برای تزیین
ماست ۳ قاشق غذاحوری سرپر
گردوی خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه کیک کشک و بادمجان: بادمجان‌های سرخ شده را خوب له می‌کنیم. سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازهٔ دلخواه کشک می‌ریزیم و هم می‌زنیم. یک ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می‌چینیم. یک مقدار از کشک و بادمجان روی نان‌ها می‌ریزیم و خوب صاف می‌کنیم تا به نان‌ها بچسبند. یک ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می‌دهیم. روی ردیف آخر فقط نان می‌گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می‌کشیم


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

نظرات