پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش پختن بامیه خوشمزه و تازه در منزل

اموزش پختن بامیه خوشمزه و تازه در منزل

خواندني ها | ۳۰ خرداد۱۳۹۵ | 1620 بازدید | نظرات

 

photo اموزش پختن بامیه خوشمزه و تازه در منزل

شیرینی بامیه یکی از پر طرفدارترین خوراکی های ماه رمضان است که همه دوست دارند این شیرینی را به صورت کاملا تازه و سالم میل کنند.  با این مقدار مواد می‌توانید برای ۶ نفر در مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه، بامیه درست کنید.

مواد لازم:
آب      ۱ پیمانه
آرد     ۱ پیمانه
روغن آب کرده     ۴ الی ۵ قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ     ۳ عدد
شربت زولبیا و بامیه  ۲ پیمانه

طرز تهیه:    آب و روغن را در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. آرد را یک مرتبه داخل آن ریخته و یکی دو بار آهسته بهم می‌زنیم تا آب آن کاملاً تبخیر شده و مایه سفت شود. قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. پس از اینکه مایه خنک شد، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن می‌شکنیم و کاملاً مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.در یک تابه، مقداری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. خمیر بامیه را داخل قیف می‌ریزیم و پس از اینکه روغن داغ شد، با قیف، از خمیر به هر اندازه که می‌خواهیم داخل روغن می‌ریزیم تا روی سطح روغن پر شود. گاهی آنها را زیر و رو می‌کنیم تا دو طرف بامیه‌ها برشته گردد. سپس با یک کفگیر مناسب آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را داخل شهد می‌اندازیم و پس از خارج کردن از شهد، سرو می‌کنیم.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

نظرات