پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > سلامت > اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

سلامت | ۵ اردیبهشت۱۳۹۵ | 1473 بازدید | نظرات

photo اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

رب نارنج یک پاشنی دلچسب برای بیشتر غذاهای ایرانی می باشد شما میتوانید این رب را در منزل درست کنید.
برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم. سپس نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوه‌گیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطری‌های تمیز و خشک منتقل می‌کنیم.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹

نظرات