پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش درست کردن مربای نارنج به صورت درسته و اصیل

اموزش درست کردن مربای نارنج به صورت درسته و اصیل

خواندني ها | ۲۴ فروردین۱۳۹۵ | 4663 بازدید | نظرات

photo اموزش درست کردن مربای نارنج به صورت درسته و اصیل

فصل نارنج است و به شما توصیه میکنیم مربای نارنج بپزید و از خوردن ان لذت ببرید. برای اینکار بعد از شستن نارنجها پوست آن را با رنده بسیار ریز بر می داریم و سر هر کدام از آنها را به اندازه یک ریالی بر می داریم و داخل آنها را با ته قاشق چایخوری خیلی با دقت و ظرافت خالی می کنیم و آنها را در ظرف آب سرد قرار می دهیم. در ظرف بزرگی آب را جوش آورده و آنها را می جوشانیم. چون بار اول آب خیلی زود زرد می شود، بعد از ۱۰ دقیقه آن را صاف و در دفعات بعد هر بار نیم ساعت بجوشانیم و این عمل را چهار بار تکرار می کنیم تا نارنج ها پخته و تلخی آنها گرفته شود و هر دفعه آنها را در آب سرد قرار می دهیم. شکر را با ۴ لیوان آب می جوشانیم تا شربت کمی غلیظ شود و پس از خنک شدن آن، نارنج ها را از آب خارج و در شربت طوری قرار می دهیم تا داخل آنها پر از شربت شود. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و ۱۵ دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب نارنج را اضافه می کنیم . سپس شربت را امتحان کرده و پس از قوام آمدن کافی حرارت را خاموش می کنیم و وقتی مربا خنک شد، آنها را در شیشه سرپهن قرار می دهیم.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹

نظرات