پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش ترشی لیته حرفه ای در منزل

اموزش ترشی لیته حرفه ای در منزل

خواندني ها | ۷ آذر۱۳۹۴ | 2332 بازدید | نظرات

ترشی لیته را باید در فصل پاییز درست کنید در این پست سنتی ترین روش درست کردن ترشی لیته را به شما آموزش خواهیم داد… نوش جانتان….

طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همرا با سیر چرخ کنید.کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.ترشی را به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.

 

بادمجان ۱ کیلو  .  فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ۱ عدد  .  فلفل دلمه ای سبز بزرگ ۱ عدد  . فلفل سبز ۷۰ گرم .  هویج بزرگ ۳ عدد  .  سیر رنده شده ۳ یا ۴ حبه  .  کلم پیچ سفید نصف عدد  .  سرکه ۱ کیلو . مرزه ۱۰۰ گرم  .  نعناع ۱۰۰ گرم  .  ترخون ۱۰۰ گرم  .  گیشنیز ۱۰۰ گرم.
جعفری ۱۰۰ گرم  .  پونه ۱۰۰ گرم  .  زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری


مطالب پربازدید

امروز شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

نظرات