پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > اموزش انداختن ترشی کلم بنفش به سبک سنتی با حفظ رنگ

اموزش انداختن ترشی کلم بنفش به سبک سنتی با حفظ رنگ

خواندني ها | ۱۷ دی۱۳۹۴ | 15424 بازدید | نظرات

photo اموزش انداختن ترشی کلم بنفش به سبک سنتی با حفظ رنگ

یکی از ارزان و بهترین ترشی هایی که میتوانید در زمستان درست کنید ترشی کلم قرمز است که زیبایی خاصی مخصوصا به ظرف تقسیم ترشی و مربای شما میدهد.
مواد اولیه :
نمک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کلم قرمز یک عدد کوچک
سرکه (سرکه سفید باشه بهتره) ۲ لیوان
ترشی کلم قرمز , کلم بنفش     ترشی کلم قرمز , کلم بنفش
ترشی کلم قرمز , کلم بنفش     ترشی کلم قرمز , کلم بنفش

طرز تهیه :کلم قرمز را شسته، خرد می‌کنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری می‌ریزیم.یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می‌ریزیم تا روی کلم را بگیرد.در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده می‌باشد.اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه.


همچنین بخوانید:

امروز چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

نظرات