پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > آموزش پختن خورش نخود در خانه

آموزش پختن خورش نخود در خانه

خواندني ها | ۲۹ فروردین۱۳۹۶ | 343 بازدید | نظرات

مواد مورد نیاز:
  • نخود (پخته و آبکش شده): ۳ پیمانه
  • پیاز بزرگ (ریز خرد شده): ۱ عدد
  • سیر (خرد شده): ۲ حبه
  • گوجه فرنگی (خرد شده): ۲ پیمانه
  • شیر نارگیل: ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱ ق س
  • فلفل پاپریکا: ۲ ق چ
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • زنجبیل (ریز خرد شده): ۱ قطعه ۲ سانتی متری
  • ادویه گرام ماسالا: ۱ ق س
  • زیره سیاه: ۲ ق چ
  • پودر تخم گشنیز: ۲ ق چ
  • نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
  • روغن مایع: ۲ ق س
photo آموزش پختن خورش نخود در خانه
روش پخت:
۱٫    روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود ۶ دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
۲٫    ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۳٫    نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود ۱۵ دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت ۵ دقیقه).
۴٫    نشاسته ذرت را همراه با ۲ قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
۵٫    خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.

همچنین بخوانید:

امروز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶

نظرات