پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی > خواندني ها > آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

خواندني ها | ۲۰ تیر۱۳۹۷ | 158 بازدید | نظرات

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  • ½ پیمانه کره بادام زمینی

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

کره بادام زمینی را اضافه کنید.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.

photo آموزش تصویری تهیه خورش بادام زمینی

بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷

نظرات